Eco Magazine Cover.png
Yellow Order by Phone Instagram Square
ipbanner.jpg

Industry Press is uw must- onlinemagazine en portaalsite  voor alle industriële sectoren, latest news en productinfo uit alle takken van de industrie. Hebt u ons iets interessants te melden. Bezorg het aan onze redactie (industrypress@outlook.com)

 

Als uitgever van de magazines Industry Press : thematische magazines  uit alle sectoren van de industrie  zijn wij al jarenlang het communicatieplatform van alle nichemarkten. Gespecialiseerd in vakbladen rond de industriële beurzen en tal van sectoren zijn wij de gedroomde partner voor de communicatie van tal van bedrijven en sectoren : Industriële pompen, aandrijvingen, motoren, compressoren,meet-en regeltechniek, transport, logistiek, verpakking, kunststof, electriciteit, electronica, maintenance,EPC sector,telecom, machinebouw, welding, ...alsook berichten wij al tientallen jaren rond alle beurzen en evenementen.Tevens organiseerden wij zelf de Dag Van Human Ressources, Buitenlandse Handel, een Startersbeurs in Hasselt, een telecombeurs, een verenigingsbeurs, het maandblad voor de Kamer van Handel en Nijverheid Limburg, een gids voor startende bedrijven, een magazine rond Technologie en Communicatie,enz Ook enkele regionale magazines zagen het levenslicht zoals Wonen in Beeld of Leuven in Beeld. Wij hoeven u dus niet meer te overtuigen. In ons land bestaat er geen enkel portaalsite die de nichesectoren en bedrijfswereld allemaal te de samen in beeld brengt. Wij proberen met deze site en onze ervaring hierin verandering te brengen. Als specialist in databasebeheer bereiken wij de hele industrie. Onze jarenlange expertise is voor u een garantie dat wij een brug zijn tussen aankoop en verkoop. Talm niet langer en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Veel leesgenot!

Dhr Minne - Uitgever

IPEuro.jpg
ipZ.jpg
IPX.jpg

25 jaar geleden. Links : Dhr Leten, Directeur Kamer Handel en Nijvrheid en rechts Dhr Minne : Uitgever IP

IPD.jpg
industry press.jpg
IPE.jpg
IPC.jpg
ipA.jpg
ip4mag.jpg
Mais4.jpg
INBEELD.jpg
INBEELD2.jpg

Al 30 jaar de brug tussen aankoop en verkoop

Industry Press, steeds bij de bron!

IPlogo.jpg

En nog even dit...

Industry Press wil echter meer zijn dan enkel een blad of internetplatform dat aankopers, ingenieurs, technici en bedrijfsleiders grondig informeert en samen brengt,  maar wil zich ook profileren als communicatiebedrijf dat iedereen in de industrie op een daadkrachtige, accurate en efficiënte manier kan bijstaan in het communiceren met bestaande en potentiële klanten, met leveranciers en met het eigen personeel. Want de industrie heeft onderhand ook wel ingezien dat het opbonwen van een positief imago even belangrijk is als het lanceren van vernieuwende kwaliteitsproducten, en de kleine en middelgrote ondernemingen hebben vaak te maken met zoveel problemen van alledag, dat het ze nauwelijks kwalijk kan worden genomen dat ze niet aan communicatie toekomen. Onze ervaring binnen de industrie en KMO wereld, onze databases, onze eigen magazines, onze redactie, onze jarenlange ervaring in de grafische wereld, de relaties binnen pers en televisie, alsook andere informatiebronnen zijn voor U de gedroomde kans om samen communicatie en marketingprojecten uit te werken. Nu outsourcing steeds belangrijker wordt in de industrie is Industry Press een gedroomde partner aan wie u  uw communicatieopdrachten uit handen kunt geven. Talm niet langer en vertrouw ons uw opdracht toe

wonen in beeld.PNG
knowledge-3548064_1920.jpg

Persagentschap

Communicatie

Uitgverij

Databasebeheer

Drukwerkopvolging

Copy-writing

Marketingprojecten

Reportages

Interviews

Regie

INDUSTRY

PRESS

ip communicatie.png

Abonnee worden van ons portaal? Uw redactionele info gegarandeerd op onze site en newsletters? Bereik heel het jaar door tienduizenden tot honderdduizenden bedrijven. Plaatst uw logo's op onze sites en pagina's. Plaats en verander uw advertenties heel het jaar door  volgens uw behoeften, producten en evenementen/vakbeurzen zonder dat het u meer kost. Als abonnee van ons portaal bent u zeker dat u gezien bent! Elke dag en elke maand opnieuw. Voor info.

engineer apprenticeship job poster.png
IPlogo.jpg
logothebuzzer.png
bethefirst.jpg
invest.webp